Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Συνεδρίασε το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης.

     

      Συνεδρίασε το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης  την Παρασκευή   14  Νοεμβρίου  2014  και ώρα 11:00 στο χώρο  συνεδριάσεων   της Δημοτικής Κοινότητας  ,    και έλαβε   αποφάσεις στα παρακάτω  θέματα :
     Προ ημερησίας διάταξης συζητήθηκε κατόπιν αιτήματος της αντιπολίτευσης το θέμα της διάθεσης του Γυμναστηρίου Κύμης στις ομάδες του Α.Ο.Κύμης. Το θέμα απερρίφθη μετά από συζήτηση και διάφορες αντεγκλήσεις των παρευρισκομένων γενικά. Η φράση που έκλεισε τη συζήτηση του θέματος ήταν : να παίξουν μπάσκετ στα ανοιχτά γήπεδα με τσιμέντο.

     Στη συνέχεια ελήφθησαν ομόφωνα θετικές αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:
        1.Σε αίτηση  Μπαξεβάνη  Ερασμίας και κατοίκων περιοχής για  την κατασκευή  τοιχίου  αντιστήριξης στη θέση «Φαλάριο» Κύμης.
        2.Περί  αιτήσεων Παρασκευής Σιδεράκη και Πύθουλα  Αθανασίου για επικινδυνότητα αιωρούμενων τσίγκων στο παλιό κτίσμα   του μύλου  στη Παραλία.
       3. Σε   αίτηση    Συλλόγου    εμπόρων    και   βιοτεχνών   Κύμης  και  περιχώρων  περί      παράτασης  ωραρίου λειτουργίας  μουσικών οργάνων.
       4. Σε αίτηση  Μαυρίκου  Γεωργίου του Ιωάννη περί  κατασκευής  τοιχίου   αντιστήριξης
    (συνημμένη   προηγούμενη  σχετική αλληλογραφία)
       5 .Προμήθεια  αλατιού για  τη Δημοτική Κοινότητα  Κύμης εν όψει   του   επερχόμενου χειμώνα.

     Μετά το πέρας των θεμάτων της ημερησίας διάταξης ο Σύμβουλος της αντιπολίτευσης κ. Μαργέλης Άγγελος υπέβαλε πρόταση έκδοσης ψηφίσματος κατά της σχεδιαζόμενης υποβάθμισης του Ειρηνοδικείου Κύμης με την κατάργηση των συνεδριάσεων του Πρωτοδικείου. Η πρόταση έγινε ομόφωνα δεκτή.

     Ακολούθησε συζήτηση με τους εκπροσώπους των συλλόγων γονέων μαθητών δημοτικών σχολίων και νηπιαγωγείων Κύμης, οι οποίοι υπέβαλαν διάφορα αιτήματα τα οποία κατά βάση δεν έγιναν δεκτά για τεχνικούς λόγους. 

      Στα παραπολιτικά της συνεδρίασης, για τα οποία θα αναρτήσουμε ιδιαίτερα σχόλια, συζητήθηκε έντονα η άρνηση του Προέδρου του Συμβουλίου να δίδει το λόγο σε παρευρισκόμενους δημότες.


    
        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου