Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Χαίρονται και πανηγυρίζουν! Ο κ. Γκοσιμίδας είναι Δημότης!


  Χαίρονται και πανηγυρίζουν γιατί  λένε ότι ο κ. Γκοσιμίδας είναι Δημότης του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου.   Χαίρονται και πανηγυρίζουν γιατί δεν βρέθηκε Δημότης ικανός να ορισθεί μέλος του ΔΣ της ΔΕΥΑΚΑ, πανηγυρίζουν γιατί είναι ανίκανοι και θα έπρεπε κ. Γκοσιμίδας  να μεταδημοτεύσει και να γίνει  Δημότης, προκειμένου να ορισθεί μέλος του ΔΣ της ΔΕΥΚΑ.! Με όποιο τρόπο και αν έγινε, δλδ με ότι προβλέπει ο νόμος. Και γιατί δεν απαντούσαν στα ερωτήματα που τους είχαμε θέση; Δεν έχουμε δικαίωμα να ρωτήσουμε; Και αφού δεν απαντούν τι πρέπει να κάνουμε;  Προσφυγή και αυτό κάναμε. Γιατί δεν υπολογίζουν τον δημότη όταν ερωτά, ακόμα και αν είναι εκλεγμένος σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας. Γιατί έτσι θέλουν! Λεβέντες!

    
    Πρέπει όμως να καταλάβουν ότι θα ελέγχουμε     έγκαιρα  με κάθε τρόπο κάθε πράξη ή υποψία παράνομης πράξης ή λάθος ή παράληψη της Δημοτικής Αρχής, έγκαιρα και όχι εκ των υστέρων με ενέργειες που θα τελεσιδικήσουν όταν θα έχουμε ξεχάσει γιατί μιλάμε. 
    Ότι κάνουμε, ότι καταγγέλλουμε θα το ανεβάζουμε στο διαδίκτυο και πάντα θα έχουμε το θάρρος να αναγνωρίζουμε το λάθος μας.Γιατί θα κάνουμε και λάθη, αλλά λάθη δεν κάνουν οι πεθαμένοι και εμείς δόξα το Θεό είμαστε  ακόμα ζωντανοί.
    Το σύνθημα του inzou.blogspot.com στο λογότυπό του τελειώνει με την φράση  :
 "Η Επανάσταση συνεχίζεται"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου