Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Η Κύμη σημείο εισόδου-εξόδου προς το εξωτερικό.

         Την επίσπευση των διαδικασιών για την ίδρυση νέων πυλών διαβατηριακού ελέγχου εισόδου - εξόδου στους λιμένες Αιδηψού, Καρύστου και Κύμης ζήτησε ο Σίμος Κεδίκογλου, βουλευτής Εύβοιας της ΝΔ.
 
        Σε νέα επικοινωνία που είχε με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Τσακνάκη Δημήτρη, μετά τη συνάντηση με τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλη Κικίλια και σε συνεργασία με τον Οργανισμό Λιμένος Νομού Ευβοίας όπου τέθηκε το αίτημα, ενημερώθηκε λεπτομερώς για τις ενέργειες που γίνονται, ασκώντας πιέσεις για την υλοποίησή του.
 
         Ο βουλευτής κατά την επικοινωνία που είχε με τον κ. Τσακνάκη έλαβε τη διαβεβαίωση για τη θετική έκβαση του εν λόγω αιτήματος.
 
          Σημειώνεται, ότι η ίδρυση των πυλών ελέγχου εισόδου και εξόδου στα λιμάνια της Εύβοιας και η αξιοποίησή τους θα συμβάλλει στην τουριστική και εμπορική ανάπτυξη, λαμβάνοντας δε υπόψη ότι το λιμάνι της Κύμης έχει χαρακτηρισθεί "Εθνικής Σημασίας" μετά από προσπάθειες ετών του τέως Δημάρχου κ. Δ. Θωμά σε συνδυασμό με την ολοκλήρωση των εργασιών της 1ης Φάσης, θα βοηθήσει σε  κάθε επίπεδο την Κύμη,   σε μείωση της ανεργίας και γενικά στην ανάπτυξη της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου