Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Συνεδρίασε το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης.




Πραγματοποιήθηκε   την       Παρασκευή 10 Οκτωβρίου  2014 και ώρα    11.00   στο χώρο συνεδριάσεων του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης, Ιππ. Βάχλα 14, 1οςόροφος, η προγραμματισμένη συνεδρίαση του Συμβουλίου και ασχολήθηκε με τα παρακάτω θέματα:
1ον. Μετά από εισήγηση του Προέδρου εγκρίθηκε ομόφωνα το Τεχνικό Πρόγραμμα της Δ.Κ.Κύμης για το 2015.
2ον. Μετά από εισήγηση του Προέδρου εγκρίθηκε ομόφωνα η πρόταση της Εταιρείας Ευβοϊκών Σπουδών- Τοπικό τμήμα Κύμης με θέμα " Αρμοδιότητες της Ιστορικής έδρας του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου.
3ον. Έγινε ενημέρωση για θέματα που είχαν τεθεί από συμβούλους της Αντιπολίτευσης όπως :
        α. Στροφή Γιαννάκη.
        β. Καθαρισμός ρεμάτων, αγροτικών δρόμων
        γ. Δημοτικός Φωτισμός

Μετά από πρόταση του Συμβούλου κ Μαργέλη, εγκρίθηκε ομόφωνα ψήφισμα για την σχεδιαζόμενη διακοπή της γραμμής οχηματαγωγών Ερετρίας - Ωροπού. Στη συνέχεια με πρόταση του ιδίου συμβούλου ο Αντιδήμαρχος κ. Αλ. Θεοδώρου ενημέρωσε λεπτομερώς για το μέλλον της ψηφιακής λήψης εικόνας στην Κύμη και διαβεβαίωσε ότι έχει έτοιμη μελέτη για την κατάθεση πρότασης στο Δήμο για την επίλυση του προβλήματος.
Μετά από πρόταση του Συμβούλου κ. Παππά Λουκά έγινε από την διοικητική προϊσταμένη των παιδικών σταθμών μία πλήρης και λεπτομερής, σαφής και σύντομη ενημέρωση περί της υπάρχουσας κατάστασης.
Στην συνεδρίαση παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος κ. Θεοδώρου και οι Σύμβουλοι κ. Μπελιάς και κ.Β. Παππάς, οι οποίοι και συμμετείχαν ο καθένας με τον τρόπο του.
Για άλλη μια φορά η συνεδρίαση απέδειξε ότι το Συμβούλιο εργάζεται με σκοπό το συμφέρον των Δημοτών.

ΠΑΡΑΛΕΙΠΌΜΕΝΑ:
           Η σωστή συνεδρίαση του Συμβουλίου διεξήχθη κατά τρόπο εξαιρετικό μετά την αποχώρηση του κ. Μπελιά, ο οποίος με έντονες παρεμβάσεις, δεν άφηνε κανέναν να μιλήσει και  συνέχισε να κάνει αντιπολίτευση, σαν να μην έχει καταλάβει ότι είναι η Δημοτική Αρχή. Υποχρέωσε τον Πρόεδρο κ. Πόγκα να τον ανακαλέσει στην τάξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου