Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Οι εν Αττική Κυμαίοι έκοψαν την πίτα τους.

     





Την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου 2015, στο εντευκτήριο του συλλόγου στις 11.30ω, Γερανίου 44, στην Ομόνοια, οι εν Αττική Κυμαίοι έκοψαν την βασιλόπιτα του 2015.
     Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε.Κύμης κ. Αλέξανδρος Θεοδώρου και από την Αντιπολίτευση ο Σύμβουλος της Δ.Κ. Κύμης κ. Μαργέλης Αγγελής.
      Μετά από σύντομη παρουσίαση από τον κ. Μαργέλη, που είναι και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου,  περί της κατάστασης του Συλλόγου, τον λόγο έλαβε ο Πρόεδρος κ. Ελευθερίου Γεώργιος, ο οποίος αναφέρθηκε εν συντομία εν είδη απολογισμού στις δραστηριότητες του Συλλόγου το 2014 και στη σχεδίαση για το 2015.
      Πριν της κοπής της πίτας, κάλεσε τον αντιδήμαρχο κ Θεοδώρου, ο οποίος απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό
      Ακολούθησε το κόψιμο της πίτας και η αξιολόγηση των εδεσμάτων.
      Και του χρόνου.

6 σχόλια:

  1. Δεν έπρεπε στις φωτογραφίες να φαίνεται και ο Αντιδήμαρχος Αλέξανδρος Θεοδώρου, ο οποίος παρευρέθηκε και σας τίμησε με την παρουσία του;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έπρεπε στις φωτογραφίες να φαίνεται και ο Αντιδήμαρχος Αλέξανδρος Θεοδώρου, ο οποίος παρευρέθηκε και σας τίμησε με την παρουσία του;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κώστα με μπερδεύεις.Είσαι σίγουρος ότι βλέπεις το ιστολόγιο που αναφέρεσαι; Υπάρχουν 4 φωτογραφίες, εκ των οποίων στη μία φαίνεται ο κ. Θεοδώρου όταν απευθύνει τον σύντομο χαιρετισμό. Η εκδήλωση δεν αφορούσε τον κ. Θεοδώρου, ο οποίος τίμησε τον Σύλλογο κάνοντας δεκτή την πρόσκληση του Συλλόγου, τα μέλη τον υποδέχθηκαν με χειροκρότημα και κλήθηκε και από τον Πρόεδρο και απεύθυνε τον χαιρετισμό. Αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νεώτερο.Κώστα ίσως να έχουμε αμφότεροι δίκαιο.Εκ πληροφοριών εκ του εξωτερικού, η φωτογραφία του κ. Θεοδώρου δεν ανέβαινε. Θα το ψάξουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διορθώθηκε από ότι μου λένε, γιατί εγώ δεν έβλεπα το λάθος.Καλό βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τώρα φαίνεται ο Αντιδήμαρχος. Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή