Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Καιρός είναι για συγκρίσεις!

    Μετά την παρέλευση μισού χρόνου από την ανάληψη των καθηκόντων της Δημοτικής αρχής και λαμβάνοντας υπόψη ότι είχαν και και τρεις μήνες προετοιμασίας από τις εκλογές, καιρός είναι να αρχίσουμε τον έλεγχο από πλευράς αντιπολίτευσης, σε διάφορα θέματα που βασικά αφορούσαν την Δημοτική Κοινότητα Κύμης αλλά και μερικά που έχουν επιπτώσεις και στο σύνολο του Δημοτικού Συμβουλίου.
    Μεταξύ αυτών υπάρχουν και θέματα τα οποία το προηγούμενο Συμβούλιο της Δ.Κ.Κύμης, είχε προτείνει στην τότε δημοτική αρχή και δεν υλοποιήθηκαν και τα οποία έχουμε ζητήσει να προωθηθούν εκ νέου, πιστεύοντας ότι έτσι εκπροσωπούμε καλύτερα τους Δημότες που μας τίμησαν με την ψήφο τους.
    Για αρχή σήμερα θα θέσουμε το ερώτημα :
     Είναι αλήθεια ότι  το φορτηγό που μία φορά την εβδομάδα διερχόμενο από διάφορα σημεία της Δ.Κ.Κύμης πραγματοποιούσε περισυλλογή αντικειμένων, όχι σκουπιδιών, μετά από τηλεφωνική ενημέρωση της υπηρεσίας καθαριότητας, σταμάτησε να πραγματοποιεί αυτή την υπηρεσία;
    Η καταγγελία την οποία και προσωπικά έχω διαπιστώσει για την ακρίβειά της, ισχύει και για περιοχές και εκτός της Δ.Κ.Κύμης, όπως πχ. Οξύλιθος.
    Μάλιστα σε σημεία που κάποιοι εγκαταλείπουν άχρηστα αντικείμενα, στρώματα, παπλώματα κλπ και υπηρεσίες του Δήμου, όπως η ΔΕΥΑΚΑ παραθέτει υπόλοιπα υλικά των εργασιών της.
    Παραθέτω συγκεκριμένες φωτογραφίες από την διασταύρωση-τρίστρατο στο Μισόκαμπο προς Κάβο, όπου η διαπίστωση έγινε αυτοπροσώπως και η ενημέρωση της υπηρεσίας καθαριότητας από περίοικους έχει γίνει από τον Δεκέμβριο 2014!
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου