Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Επί της Διαδικασίας


   

Την Παρασκευή 13 Φεβ. 2015, παρακολούθησα το συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στα Κριεζά.   Δεν μου έκανε εντύπωση που προς το τέλος αποχώρησε η Αντιπολίτευση, γιατί εκεί οδηγείται πάντα η συζήτηση και αφού δεν μπορεί να φύγει η Συμπολίτευση και ο Δήμαρχος, αποχωρεί η Αντιπολίτευση, ούτε που ο κ. Δήμαρχος αποκαλούσε με πατρική στοργή τον Αντιδήμαρχο κ Θεοδώρου Αλέξανδρο,λόγω και διαφοράς ηλικίας βέβαια,  λες και ήταν στο γραφείο του και όχι σε μια δημόσια συνεδρίαση, ούτε ότι ήταν εμφανές ότι για κάθε θέμα η απόφαση είχε παρθεί ήδη και οι Σύμβουλοι απλά παρακολουθούσαν την διαδικασία.
   Μου έκανε εντύπωση που ο κ. Αμπελιώτες, δύο(2) φορές με την απειλή της παραιτήσεως ή αποχωρήσεως υποχρέωσε τον ταλαίπωρο Πρόεδρο του ΔΣ να προσπαθεί να βρει λύση προκειμένου να περιορίσει τις απώλειες. Εδώ δεν είχαν συνεννοηθεί; Άρχισαν οι γρίνιες λόγο νέου Καλλικράτη ή παίζουν και κάνα θέατρο έτσι για τα μάτια του κόσμου; Ότι και να συμβαίνει, δεν είναι σωστό.
   Έλεος.
   Πάντως χάρηκα που συνάντησα ανθρώπους, παλαιούς αυτοδιοικητικούς όπως ο κ. Σιαγιάννης, οι οποίοι συνεχίζουν να ενδιαφέρονται για τα δρώμενα της περιοχής. Άσε που είχε και όλα τα προσόντα για Δήμαρχος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου