Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Συμπαραστάτης του Δημότη -επιχείρησης


Map of δημαρχειο κυμηςΠαρατείνεται η διαδικασία της εκλογής συμπαραστάτη του δημότη, για τις περιπτώσεις που δεν είχε ολοκληρωθεί έως τις 28 Φεβρουαρίου.Αυτό διευκρινίζεται με οδηγία του υπουργού Εσωτερικών η οποία απεστάλη προς της Περιφέρειες και τους ΟΤΑ όλης της χώρας.Στην ίδια εγκύκλιο διευκρινίζεται ακόμη ότι στην περίπτωση που ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης έχει την υπαλληλική ιδιότητα, λαμβάνει ειδική άδεια άνευ αποδοχών για όλο το διάστημα της θητείας του.
Διευκρινίζεται ότι στην ανακοίνωση του Υπουργείου, ο Δήμος Κύμης - Αλιβερίου περιλαμβάνεται σε αυτούς που όχι μόνο δεν έχουν ολοκληρώσει τις προβλεπόμενες διαδικασίες, αλλά ούτε καν   έχουν προκηρύξει την σχετική θέση. Τυχαίο; Δεν νομίζω!


5 σχόλια:

  1. ΚΕ ΜΑΡΓΕΛΗ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΛΙΤΩΝ,ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΤΑ.Ο ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΕΙΧΕ ΕΚΛΕΞΕΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2011-2014; ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΗΡΞΕ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΤΗΝ 11-2-2011.ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡ.ΠΡΩΤ.8526/10-3-2015 ΕΓΓΡΑΦΟ ΥΠΕΣ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ 28-2-2015 ΣΕ ΟΣΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ. ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν βλέπω κάτι διαφορετικό από αυτά που αναφέρω μια και είναι αντιγραφή από επίσημη ανακοίνωση.
    Το 2011 προτάθηκε άτομο, αλλά δεν έλαβε τον αναγκαίο αριθμό ψήφων και δεν προτάθηκε άλλο, αν θυμάμαι καλά.
    Μακάρι να προχωρήσει το θέμα. Εύχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή