Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Δεν θα διαχωριστεί ο Δήμος Κύμης - Αλιβερίου.


        Δεν θα διαχωριστεί ο Δήμος Κύμης - Αλιβερίου, τουλάχιστον αυτό το συμπέρασμα εξάγεται από τις πρόσφατες δηλώσεις του Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Βούτση. Ο κ. υπουργός   ανέφερε πως θα υπάρξει λίφτινγκ στον «Καλλικράτη» που θα αφορά πρωτίστως τις δομές και τα οικονομικά των ΟΤΑ και όχι τα χωροταξικά όρια των δήμων
      Έτσι φαίνεται πως τα σενάρια περί διαχωρισμού σε βορρά και νότου στον Δήμο Κύμης - Αλιβερίου, παίρνουν τέλος. 
      Άρα και το επιχείρημα ότι απαιτούνται δύο ΣΜΑ για την περίπτωση διαχωρισμού του Δήμου, δεν υφίσταται. 

37 σχόλια:

  1. ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ.
    ΕΜΕΙΣ ΣΤΗ Ν.ΣΜΥΡΝΗ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ
    ΟΤΑΝ ΜΑΘΕΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ 3 ΣΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ πιστεύετε ότι η παραγωγή απορριμμάτων της Νέας Σμύρνης είναι ανάλογη του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου; Προσωπικά πιστεύω ότι πρέπει να αξιολογηθεί το κόστος μεταφοράς με το κόστος προμήθειας, εγκατάστασης και λειτουργίας και εάν συμφέρει ας τοποθετηθούν 4 ΣΜΑ μετά από κάποια ανάλογη μελέτη. Ως για το αν ξέρουμε τι είναι ΣΜΑ, παίζετε το παιχνίδι του επαρχιώτη που ζώντας στην πόλη, το πρώτο που έμαθε είναι να υποτιμά τους χωριάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΧΩΡΙΑΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το "χωριάτες" αποτελεί τίτλο τιμής και δεν το εκλαμβάνω με κακή έννοια, την χαρακτηριζόμενη ως "άγνοια" καυτηριάζω, αλλά τελικά βλέπω ότι στην ουσία δεν έχουμε διαφορετικές απόψεις. Καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ;;;;;;ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑ!!! ΓΙΑΤΙ;;;; Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ : ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σας ειδαμε και σας ρε σκαραβεο τι κανατε βολτα τους παικτες του ΓΣΚ ΜΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑΚΙ ΚΑΙ ΤΑ πληρωνουμε η κουμιωτες λοιπον αντε για υπνο τωρα γιατι νυσταζεις και γραφεις ολο Μ@Λ@Κιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΑ, ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗ ΓΛΥΤΏΣΕΤΕ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ;;; ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΡΧΊΖΕΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ ΚΑΙ Ο ΧΟΡΟΣ......ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για σου ρε λεβέντη που βάζεις το όνομά σου εκεί που γράφεις. Τουλάχιστον κοιμάσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΝΤΩΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΥΡΙΕ ΜΑΡΓΕΛΗ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΤΣΙΓΑΡΑ ΧΑΧΑΧΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. τι να πει κανεις...ειναι σιγουρο οτι ο αγγελοσ θα τουσ πηγαινει τσιγαρα αφου τον κανουν οτι θελουν οι θωμαδες αποκαλωντασ τον ακομα προεδρο κολακευτικα μεχρι σημερα. ευχομαι ο κακομοιρησ να μην εχει την ιδια καταληξη με την εφη θωδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. KANEIS LAUOS FILE MOY. O AGGELOS DEN EINAI KAKOMOIRHS. JEREIS POSES GKOMENES EIXE STA NIATA TOY APO THN KYMH; HTAN KYRIOS. SE KAUE GKOMENA THS EKANE DVRO ENA XRYSO DAXTYLIDI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κύριοι ψυχραιμία και μην εκτίθεστε!
    Όποιος αποκτήσει κάποιο τίτλο, ακόμα και μετά την λήξη της ιδιότητας συνεχίζει να προσφωνείται με τον τίτλο αυτόν εφ' όρου ζωής, εξ ου και η φράση " άμα πετάξεις πέτρα ή σκύλο θα πετύχεις ή πρόεδρο ", τώρα βέβαια έχουν περιορισθεί τα σκυλιά στους δρόμους, εν αντιθέσει με τους "Προέδρους". Αυτό όμως δεν αλλάζει την πραγματικότητα και έτσι με αποκαλούν αρκετοί στην Κύμη, με την προσφώνηση "Πρόεδρε" και όχι μόνο ο "Ανώνυμος" που το αναφέρει, με κακία θα έλεγα.
    Ως για τα περί κακομοίρη, χαρακτηρίζουμε τους άλλους συνήθως με αυτό που βλέπουμε στον καθρέφτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΘΑ ΣΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΡΑΒΑΝΑ. ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΟΝΟ ΟΙ ΘΩΜΑΙΚΟΙ; ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΟΛΑΚΕΥΤΙΚΟ. ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΕ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ. ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ ΣΑΝ ΚΑΛΠΙΚΗ ΔΕΚΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προφανώς δεν είναι αντιληπτό το νόημα.
    1ο.Ο τιμηθείς από τους δημότες εκλεγμένος ως "Πρόεδρος" είναι αποδεκτός από το σύνολο και μάλιστα τολμώ να πω ότι στην δική μου περίπτωση, με την ομόφωνη ψήφο όλων των μελών του Συμβουλίου δύο φορές, γιατί μετά άλλαξε ο νόμος και Πρόεδρος ορίζεται όποιος λάβει από την συμπολίτευση τις περισσότερες ψήφους.
    2ο. Εγώ ξέρω ότι αυτοί που με αποκαλούν "Πρόεδρο" βασικά δεν είναι φίλοι μου, γιατί οι φίλοι μου με αποκαλούν με το μικρό μου όνομα, πλην συγκεκριμένων περιπτώσεων, σε εκδηλώσεις ή με την παρουσία τρίτων.
    3ο. Όπως είναι γνωστό ασχολήθηκα με την τοπική αυτοδιοίκηση το 2010, λόγο "Καλλικράτη", γι' αυτό και πάντα αναφέρομαι στην περίοδο αυτή. Πρόταση είχα και στο παρελθόν να συμμετέχω σε συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο, αλλά δεν δέχθηκα γιατί ο υποψήφιος δήμαρχος δεν ήταν Κυμαίος.
    4ο. Τέλος, υποστηρίζω το έργο του Θωμά, γιατί μετά τον Βάχλα, είναι ο μόνος που έχει αφήσει πίσω του έργο σημαντικό για την Κύμη.
    Αυτά και καλό Σαββατοκύριακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μπραβο στρατηγε μου να μου ζησεις ο μονος που εκανε κατι για την κυμη ηταν μονο ο ΘΩΜΑς τα παιδιαμας θα φυγουν απο την κυμη ετσι οπως πανε και οσα κατσουν εδω τα βλεπω να κουβαλανε ταβλες στου σκαραβαιο την επιχειρηση χαμαληδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κ Μαργελη νομίζω οτι μιλάς δογματικά και αόριστα. Δώσε μας μερικά οικονομικά στοιχεία να καταλάβουμε ότι, με λίγα χρήματα έκανε μεγαλο έργο. Μήπως έκανε το αντίθετο;;;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κωσταμ ασχολησου με το χωριο σου το βιταλο και ασε την κυμη κουμιωτης δεν εισαι δεν ησουν . Και δεν προκειται να γινης ποτεσου και δεν μπορεις να μιλας απο την στγμη που δεν ζεις μονιμα και τα προβληματα του τοπου στα λενε απο το τηλεφωνο........44 χρονια ζω μονιμα στην κυμη ενταξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Φίλε Κώστα
    1. (θεολ.) που αναφέρεται σε θρησκευτικά δόγματα: Δογματική πλάνη. Δογματικές έριδες. || (ως ουσ.) η δογματική, κλάδος της θεολογίας που ασχολείται με τα δόγματα της χριστιανικής πίστης. 2α. (φιλοσ.) που στηρίζεται στην αλήθεια του δόγματος και αρνείται κάθε έλεγχο που στηρίζεται στην εμπειρία ή στο πείραμα. ~ φιλόσοφος, οπαδός του δογματισμού. β. (μειωτ.) που υποστηρίζει με επιμονή μια άποψη χωρίς να στηρίζεται σε ακλόνητες αποδείξεις και παρά την ύπαρξη αντίθετων και πειστικότερων επιχειρημάτων: Είναι πολύ ~, και ως ουσ. ο δογματικός. || που χαρακτηρίζει ένα δογματικό άτομο: Δογματικές θέσεις / απόψεις.
    Όπως βλέπεις λοιπόν "δεν κολλάει" πουθενά ο χαρακτηρισμός σου. Και να σου πω και κάποια παραδείγματα, τα οποία είναι βέβαια λίγο τραβηγμένα : Ο Περικλής έκανε την Ακρόπολη και από το έργο αυτό και άλλα βέβαια, έμεινε στην ιστορία. Για τα χρήματα δε και τους ορκωτούς, αφού με παρακολουθείς στα γραφόμενα, έχω ζητήσει τα στοιχεία των ορκωτών, έχω πάρει απάντηση; Δεν νομίζω. Προχθές το ΔΣ του Δήμου ενέκρινε την δαπάνη και παρέλαβε το έργο που περιλαμβάνεται στο σπίτι του Παπανικολάου. Άκουσες καμιά αντίδραση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κύριε Μαργέλη για το δογματικά που είπα, δεν χρειάζεται να μου ανοίξεις το λεξικό. Ήδη την απάντηση την έδωσες: β. (μειωτ.) που υποστηρίζει με επιμονή μια άποψη χωρίς να στηρίζεται σε ακλόνητες αποδείξεις και παρά την ύπαρξη αντίθετων και πειστικότερων επιχειρημάτων. Εφόσον δεν γνωρίζεις τα οικονομικά δεδομένα των έργων του Δήμου, πως επιμένεις ότι ο κ Θωμάς έκανε έργα; Ποια έργα; Αυτά που πληρώθηκαν και δεν έγιναν ποτέ (έργα φαντάσματα) για τα οποία σύντομα θα βρεθεί κατηγορούμενος στις αίθουσες των δικαστηρίων; Γι' αυτό μην λες μεγάλες κουβέντες για τα έργα. Δεν είμαστε σε προεκλογική περίοδο αλλά σε περίοδο ελέγχου των Ορκωτών. Κάνε λίγο υπομονή όπως κάνω και εγώ και θα τα μάθουμε όλα επίσημα. Και μου κάνει μεγάλη εντύπωση το γεγονός, ότι ζήτησες να μάθεις τα στοιχεία από τους ορκωτούς και λογικό είναι να μην πάρεις απάντηση. Γιατί δεν τα ζητάς από τον κ Θωμά; Δεν σου τα δίνει; Δεν είναι ειρωνεία να τα ζητάς από τους ορκωτούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γνωστέ άγνωστε pacman έκανες μετάλλαξη; Από Nikolias έγινες pacman;

      Διαγραφή
    2. Κερασσσσσσσσσσσσσσαααααααααααααααααα φιλε να το κοιταξεις αυτο μην το αφησεις ετσιιιι

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  22. ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ
    Φίλε Κώστα, καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση
    δεν ζητάω στοιχεία από τους ορκωτούς, αλλά τα στοιχεία των ορκωτών, δλδ ποιοι είναι γιατί δεν έχω πάρει απάντηση και σε προηγούμενη ανάρτηση. Βέβαια οι απαντήσεις είναι σπάνιες, αλλά τέλος πάντων ας μας πουν σε ποιον ανέθεσαν τον έλεγχο. Πάσα ενημέρωση δεκτή γιατί λόγο και άλλων απασχολήσεων ενδεχόμενα να μας έχει ξεφύγει και κάτι.
    Και πάλι Χρόνια Πολλά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. αδή κ Μαργέλη όταν πας σε ένα δικαστήριο ζητάς τα στοιχεία του Προέδρου και του Εισαγγελέα; Από την στιγμή πού θα είναι νόμιμοι εκπρόσωποι του κράτους, τι σε ενδιαφέρει το όνομά τους; Η ουσία ειναι το περιεχόμενο της υπόθεσης για το οποίο ο κ. Θωμάς σε έχει στο σκότος, εκτός και αν τα γνωρίζεις και μας παίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κώστα θα κρατηθώ λόγο ημερών.
    Λοιπόν το ερώτημα αποσκοπεί στο να πληροφορηθούμε εάν έχουν ορισθεί ορκωτοί λογιστές ή όχι. Το όνομα του υπαλλήλου μιας εταιρείας ουδόλως με ενδιαφέρει. Αλλά επειδή παρακολουθώ τις αναρτήσεις του Δήμου, δεν έχω αντιληφθεί κάποια ανάθεση αλλά επειδή άνθρωποι είμαστε λέω μήπως μου ξέφυγε και αυτός είναι ο λόγος που ζητάω την ενημέρωση.
    Και πάλι καλό Πάσχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κώστα θα κρατηθώ λόγο ημερών.
    Λοιπόν το ερώτημα αποσκοπεί στο να πληροφορηθούμε εάν έχουν ορισθεί ορκωτοί λογιστές ή όχι. Το όνομα του υπαλλήλου μιας εταιρείας ουδόλως με ενδιαφέρει. Αλλά επειδή παρακολουθώ τις αναρτήσεις του Δήμου, δεν έχω αντιληφθεί κάποια ανάθεση αλλά επειδή άνθρωποι είμαστε λέω μήπως μου ξέφυγε και αυτός είναι ο λόγος που ζητάω την ενημέρωση.
    Και πάλι καλό Πάσχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Όλα θα γίνουν στο χρόνο τους και θα ενημερωθούμε όλοι μας άμεσα. Τιποτε δεν πρόκειται να γίνει κρυφά. Λιγο υπομονή χρειάζεται διότι τα πράγματα είναι σοβαρά και απαιτούνται ειδικές διαδικασίες. Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ναι κωσταμ θα περιμενουμε να τελειωσει η τετραετια που σας εχει απομεινει και να ενημερωθουμε ρε πα ς καλα ο κοσμος σας φτυνει απο τωρα ρε σαλαμια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο Γιωτής και η Γιωτίνα, αφού έγιναν ξεφτίλα με το ψεύτικο προφίλ Konstantinos Nikolias, τώρα ξανακάνουν την εμφάνισή τους με το ψεύτικο προφίλ pacman . Ευλογίστε τους κ Μαργέλη. Το εχουν ανάγκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Παρακαλώ μόνο ευχές!
    Έχουμε πολλά και έχουμε και χρόνο!
    Καλό Πάσχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μπεεεεε μην εξαπτεσαι απο τωρα κωσταμ εχουμε αλλα τεσσερα χρονια ......πολλα καλο πασχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή