Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Συνεδρίασε το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης


Την Παρασκευή  20 Mαρτίου  2015  και ώρα 15:00 στο χώρο  συνεδριάσεων  του Συμβουλίου  της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης, συνεδρίασε το Συμβούλιο της Δ. Κ. Κύμης, προκειμένου  και έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις για τα  θέματα  της  ημερήσιας  διάταξης:
1. Σχετικά με το αίτημα  κ .Μαρίας Χαλκίδη  για  παραχώρηση  χώρου στάθμευσης  του ξενοδοχείου  «Αρχοντικό  Κύμης» και μετά την ενημέρωση από τον Αντιδήμαρχο κ. Θεοδώρου, ότι ειδικός πολεοδόμος θα εξετάσει στα πλαίσια του Δήμου πολεοδομικά και ρυθμιστικά προβλήματα της πόλεως, το θέμα θα συνεξεταστεί και τότε θα ληφθούν οι αναγκαίες αποφάσεις. 
2. Σχετικά με το αίτημα του κ. Μιχαηλίδη Χαράλαμπου  για  ονοματοθεσία  οδών  στη θέση «Πλακαρά» Κύμης, δεν εγκρίθηκε γιατί ευρίσκεται η συγκεκριμένη οδός εκτός του πολεοδομικού σχεδιασμού. Ως εκ τούτου το Συμβούλιο δεν έχει αυτή την αρμοδιότητα.
3.Εγκρίθηκαν οι   αιτήσεις  για  ανανέωση άδειας μουσικής των κ.κ. α) Κωστή Παρασκευής β) Μυλωνά Αντωνίου  και  γ) Καραντάκη  Σωτηρίου
4.Σχετικά με το αίτημα   Γυναικείου Συν/σμού Κύμης  για παραχώρηση του ξύλινου κιόσκι  στη Παραλία Κύμης και σε συνδυασμό με το ανάλογο αίτημα των Αφών  Σιδεράκη, αποφασίσθηκε να παραχωρηθεί το κιόσκι στον συνεταιρισμό, μόνο για προϊόντα που έχουν σχέση με τα παράγωγα του μεταξοσκώληκα, κουκουλάρικα κλπ. Οικονομικά θέματα θα επιλυθούν μεταξύ Δήμου, Λιμενικού Ταμείου και Συνεταιρισμού.
5.Στο αντικείμενο "Ενημέρωση  για  τρέχοντα  θέματα", δόθηκαν εκ μέρους του Προεδρείου και του παρευρισκόμενου Αντιδημάρχου οι παρακάτω απαντήσεις:
   α.Τεχνικό Πρόγραμμα Δ.Κ. Κύμης: Δεν υπάρχει σχετικό έγγραφο, αλλά θα συντηρηθεί ο δρόμος Κύμης - Παραλίας, κόστους 40.000ε και κάποιες συντηρήσεις εντός πόλεως Κύμης. 
Σχόλιο :Έτσι απλά, χωρίς δέσμευση και χωρίς συνολικό κόστος. Το 2014 η Δ.Κ.Κύμης είχε να λαμβάνει για έργα παντός είδους 26.700ε, εφέτος θα δοθούν περισσότερα;Μακάρι! Το 2014 ο δρόμος Κύμης - Παραλίας δεν επιβάρυνε την Δ.Κ.Κ, εφέτος θα την επιβαρύνει;
   β. Σήμα tv: Η Κύμη στο μεγαλύτερο ποσοστό της δεν βλέπει TV. Τι θα γίνει; Έχουν γίνει κάποια τηλέφωνα και αναμένεται απάντηση.
Σχόλιο: Το αποτέλεσμα στην οθόνη σας!
   γ. Απορρίμματα-ΣΜΑ: Ποια η θέση της Δημοτικής Αρχής για τη θέση του ΣΜΑ; Η πρόταση ήταν μια ανεπίσημη "κουβέντα", η οποία και αποσύρθηκε.
Σχόλιο: Το θέμα είχε συμπεριληφθεί με α.α.21 στα θέματα του ΔΣ της 23.03.2015 και αποσύρθηκε! Γιατί; Ας κάνουν μια μελέτη να βρεθεί μια άκρη τέλος πάντων. 
   δ. Σχολάζουσα Διαθήκη "Γεωργικόπουλου": Τι ενέργειες έχουν γίνει από την νέα Δημοτική Αρχή; Καμία.
Σχόλιο: Η προηγούμενη τοπική Δημοτική Αρχή,  προχώρησε μέσω της ΔΟΥ Κύμης το θέμα, μέχρι την Υπηρεσία κληροδοτημάτων μέσω του Πρωτοδικείου, η παρούσα αρχή δεν έχει ανάγκη χρημάτων! 
Γενικό Σχόλιο:Μετά την παρέλευση 9 και κάτι μηνών από τις εκλογές και 6 μήνες από την ανάληψη της εξουσίας από την νέα Δημοτική Αρχή,στην Κύμη, ένα πράγμα έρχεται στο μυαλό μου :
"Στων Ψαρών την ολόμαυρη ράχη
περπατώντας η Δόξα μονάχη
μελετά τα λαμπρά παλληκάρια
και στην κόμη στεφάνι φορεί
γινωμένο από λίγα χορτάρια
πούχαν μείνει στην έρημη γη."

     

22 σχόλια:

  1. Τη λες τωρα τοσα εργα πλακα μας κανεις .τουτη δεν επρεπε να λεγονται συμπολιτεια ΦΙΝΟΣ ΦΙΛΜ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ καλο εεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στα Ελληνικά τα σχόλια, διαφορετικά διαγράφονται.
    Των ψυχικά ασθενών θα προωθηθούν ανάλογα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ρε σας βαρεθηκαμε ακομα δεν βγηκατε το εχετε καταλαβει οτι και να σας πουν εχετε την ιδια καραμελα στο στομα ο Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΥΤΑ ΡΕ ΠΟΥ ΤΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟΥΤΕς ΤΗΣ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΑΛΛΑ ΜΑΛΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΥ ΠΑΦΡΑΑΑΑ ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ μοναδικο μαγαζι ρε που δουλευει μεσα στην κυμη εισαι με τοση καραμελα που πουλας καθημερινα και απο εκει να βγαλεις αλλα ακουσα οτι θα βγαλετε καραμελες με την φιρμα σας επανω ΣΥΜΠΟΛΕΙΤΙΑ και θα ειναι υπό την αιγίδα του δημου κυμης και πιστευω οτι θα ειναι και το μοναδικο που εχει υπο την αιγιδα του μιας και ολα τα αλλα τα εχει ξεπατωσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτός, ο προηγούμενος, δεν έχει πάρει είδηση. Προφανώς τα πολλά ηλεκτρονικά παιχνίδια κάνουν το μυαλό ζελέ! Άραγε θεραπεύετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τη βλεπω τη δουλεια. θα τον τρελάνετε το στρατηγό. Τον κανετε να τρωει καθε πρωι καραμελα με γευση παφρα για την υπογλυκαιμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΓΓΕΛΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΛΕΝΕ. ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ. ΑΚΟΥΣΕ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βασικά πιστεύω ότι είναι κόλπο του Αργύρη για να πουλά καραμέλες. Υπάρχει όμως και η περίπτωση να θέλουν κάτι να πουν αυτοί που σχολιάζουν τα διάφορα θέματα. Στην προκειμένη όμως περίπτωση δεν καταλαβαίνω τι θέλουν να πουν. Βασικά τα αναφερόμενα στο παρόν ιστολόγιο είναι κατά το δυνατόν αντικειμενικά. Κατά το δυνατόν είπαμε. Το σίγουρο είναι ότι, ότι γράφεται είναι με κάθε ειλικρίνεια, επώνυμα με σφραγίδα και υπογραφή. Φαντάζομαι ότι το πήρατε το μήνυμα "Ανώνυμοι" ή με τα διάφορα ψευδώνυμα. Χαίρετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ο παφρας δεν εχει αναγκη τη διαφιμηση. βγηκε πρωτος δημοτικος συμβουλος στην Κυμη χωρις διαφημιση. Τωρα αν ξαναβάλει θα πατε να κρυφτειτε. οσο για τον Ευαγγελο εχει χρυση καρδια και τον ζηλευεται γιατι ο κοσμος τον αγαπαει και τον ψηφιζει γιατι δεν εχει κανει κακο σε κανεναν. ειναι τιμιος και αληθινος αντρας. εσυ ρε καραγκιοζη ανωνυμε τι εισαι;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η λεξη καραγκιοζη απευθύνεται στο προηγουμενο σχολιο που αφαιρεθηκε απο τον διαχειριστη με το οποιο εβριζε χυδαια τον μπελια και τον παφρα. επρεπε αγγελε να μην το διαγραψεις για να καταλαβει ο κοσμος σε τι κατηφορο βρισκεται η γνωστη οικογενεια και με ποιο τροπο προσπαθει να επιβιωσει. το σχολιο τους φωτογραφιζε χαρακτηριστικα. να πουμε με την ευκαιρια οτι το μεγαλο λαθος του θωμα που του κοστισε την καρεκλα ηταν η προδωσια του παφρα. αν τον ειχε κρατησει στη θεση που αξιζε ως πρωτος συμβουλος της κυμης τωρα θα ηταν δημαρχος. ομως ηταν γραμενο απο το θεο για να αποκαλυφθουν οι πονηροι και να σταματησει το φαγοποτι.

      Διαγραφή
  15. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τελικά απ' ότι φαίνεται κ Μαργέλη οι ανώνυμοι είναι οι καλύτεροί σου φίλοι. Τα γράφουν όλα. Τι να γράψουμε εμείς; Πάντως τον κ Θωμά τον έφαγε η <> του Αργύγρη Παφρα. Και στην τελική αποδείχτηκε πως ο Αργύρης είχε δίκαιο. Βλέπεις, για να αλλάξουν τα κατεστημένα, πρέπει κάποιοι να θυσιαστούν. Καλό απόγευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Στο προηγούμενο σχόλιο μέσα στα εισαγωγικά έγραψα τη φράση η αλαζονεία ενός ηγέτη. Δεν ξέρω γιατί το σύστημα δεν την αναγνώρισε. Φαίνεται πως είναι φράση με μεγάλη βαρύτητα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. οπου φυσαει ο ανεμος παω ειμαι ο ΠΑΦΡΑς γερνω δεν σπαω οπου φυσαει ο ανεμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εσυ πολυτεκνε μαλον εχεις περισσοτερο μυαλο στο κατω κεφαλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή