Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Συνεδριάσεις ΔΣ...συνέχεια


     

     Μετά από μεγάλο αριθμό  τηλεφωνικών μηνυμάτων και τηλεφωνημάτων με διάφορες τοποθετήσεις, σχετικά με το ποιος φέρει την ευθύνη για τα θέματα που δημιουργούνται κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αισθάνομαι την ανάγκη να τοποθετηθώ.
" Για ότι γίνεται ή δεν γίνεται σε μία μονάδα, την ευθύνη φέρει ο Διοικητής. " 
     Εφ΄ όσον διοικητής, μεταφορικά, του ΔΣ είναι ο Πρόεδρος, αυτός καθορίζει τα θέματα που θα συζητηθούν, αυτός δίνει ή αφαιρεί τον λόγο, αυτός καθορίζει τον χρόνο και τον χώρο της συνεδρίασης, αυτός καλεί τους συμμετέχοντες, άρα τότε αυτός φέρει ακέραια την ευθύνη. Εάν δεν τηρεί και δεν επιβάλει την τάξη σημαίνει ότι δεν θέλει ή ότι είναι ακατάλληλος για τη θέση αυτή και έτσι καταλήγουμε σε αυτά τα αποτελέσματα.
    Εάν τα προκαλεί ο Α ή ο Β σύμβουλος κακώς τα προκαλεί και δεν υπάρχει δικαιολογία. Αλλά την ευθύνη της διαδικασίας την φέρει ακέραια ο Πρόεδρος. Όλα τα άλλα είναι λόγια του αέρα και δεν είναι δημοκρατία να επιτρέπεις να γίνεται το ΔΣ γήπεδο, ούτε είσαι δικτάτορας όταν αφαιρείς το λόγο από κάποιον που παρεκτρέπεται. 

2 σχόλια:

  1. ο αντιδημαρχος τη κανει δεν μπορει να βαλει μια ταξη αλλα να μου πεις τη μπορει να κανει ενα παιδαρελι...αμα εχει και τα αναλογα προσοντα θα ηταν στην ναυτιλιακη εταιρεια του μπαμπα του ΑΛΛΑ ΔΕΝ.ΔΕΝ ΔΕΝ τον αφησε εδω για να βουλιαξη πρωτα την κυμη και μετα βλεπουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι δουλειά έχει ο Αντιδήμαρχος με την διαδικασία συνεδρίασης του ΔΣ; Που συνάδει το θέμα;
    Για το αντικείμενο της ανάρτησης υπάρχει άλλη άποψη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή