Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

Παρασκευή 22 Νοε. 2019- 4

14.10 - 15.30: Συνεδρίαση του Συμβουλίου του Ινστιτούτου Παπανικολάου.
        Από τα αναφερθέντα κατά την διάρκεια του Συμβουλίου , συγκράτησα τα  παρακάτω: Εγκρίθηκε ομόφωνα η τοποθέτηση από το  Δημοτικό Συμβούλιο ως Αντιπροέδρου του κ. Ζέρβα και του κ Καρτελιά ως αρμόδιου για τα πολιτιστικά θέματα του Ινστιτούτου και στη συνέχεια συζητήθηκαν θέματα οικονομικού περιεχομένου σχετικά  με προϋπολογισμούς και απολογισμούς.
       Ακολούθως συζητήθηκαν θέματα για την λειτουργικότητα του Ινστιτούτου και της οικίας Παπανικολάου. Συγκροτήθηκε μια επιτροπή αποτελούμενη από τον κ. Θεοδώρου, την κ. Κεχρή και τον κ. Καρτελιά, ολιγομελής ώστε να παίρνει γρήγορα και σαφής αποφάσεις. Πολύ αμφιβάλω για το πως θα λειτουργήσει η επιτροπή αυτή, αλλά αυτό δεν είναι δικό μου πρόβλημα.Οι απόψεις των μελών από ότι φάνηκε απέχουν! Στο αίτημα της τοπικής Κοινότητας να τοποθετηθεί και η τοπική Σύμβουλος κ. Κουτέλου, απερρίφθη γιατί θα γινόταν πολυμελές. ( που είσαι Βαμβακούλα να κάνεις μια τριμελή επιτροπή από πέντε άτομα) .
       Επίσης το ΔΣ του Ινστιτούτο εξέφρασε δυσφορία στο αίτημα της τοπικής Κοινότητας, να οργανώσει άτομα που θα υποδέχονται επισκέπτες και θα πραγματοποιεί ενημερώσεις  κατά τους θερινούς μήνες!
       Γιατί άραγε; Τι θα λένε, είπε κάποιος!   Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
       Θα επανέλθουμε βέβαια, γιατί εμείς δεν μπορούμε να βλέπουμε το σπίτι κλειστό!
ΣΧΟΛΙΟ: Ας μη γράψω τίποτε, για να μη χαλάσω την προσπάθεια συνεργασίας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου