Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Εκδρομή στην Κύμη.




Το Σάββατο  16.11.2019 επισκέφθηκαν την Κύμη ανώτατοι Αξιωματικοί εν αποστρατεία από την Θεσσαλονίκη. Τους παρέλαβε από το Αυλωνάρι ο κ.  Μιχάλης Ρήγας, συνάδελφος ε.α. και
ακολουθώντας το πρόγραμμα και το δρομολόγιο που είχε επιμεληθεί ο  Πρόεδρος της Κοινότητας Κύμης και συνάδελφος των επισκεπτών Άγγ. Μαργέλης, επισκέφθηκαν τον ανδριάντα του Ηρωικού Ταγματάρχη Πεζικού Ιωάννη Βελισσαρίου, όπου τους έγινε ενημέρωση από τον κ. Μαργέλη περί Κύμης και περί του Ήρωα, την Ι. Μ. Σωτήρα Χριστού και κατέληξαν στην οικία Παπανικολάου, όπου και έκανε ενημέρωση το μέλος του ΔΣ του Ινστιτούτου Παπανικολάου και πρώην Αντιδήμαρχος κ. Αρετή Μπάτσα, παρουσιάζοντας ένα σύντομο αλλά πλήρες βιογραφικό του Σωτήρα πλήθους γυναικών ανά τον κόσμο με το ΤΕΣΤ=ΠΑΠ που δεν ξεπεράστηκε μέχρι σήμερα.Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την προσφορά αμυγδαλωτών προσφορά του Αντιδημάρχου κ. Θεοδώρου ο οποίος λόγο άλλων υποχρεώσεων απουσίαζε  εκτός Κύμης και του Προέδρου κ. Μαργέλη.
Τέλος περιηγήθηκαν την Κύμη, ψώνισαν από τα μαγαζιά μπακλαβά και σύκα και κατέληξαν στην Παραλία όπου γευμάτισαν σε ταβέρνα της περιοχής.
Από την επίσκεψη έμειναν ενθουσιασμένοι και μας ευχαρίστησαν θερμά.
Εκτίμηση ότι θα στείλουν και άλλους.
Σχόλιο : Ευχαριστούμε θερμά τον ΔΣ κ. Καρτελιά για τις διευκολύνσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου