Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

Α/Τ Βέλος - Εξέλιξη.

      Σε αναμονή για το 2020 ,ο ερχομός στο λιμάνι της Κύμης,το Α/Τ Βέλος, γενέτειρα του θρυλικού κυβερνήτη και τόπος της τελευταίας κατοικίας, του ναυάρχου Νίκου Παππά ,το αίτημα του Δημοτικού Συμβουλίου Κύμης, λόγω κοσμοσυρροής στο ζωντανό σύμβολο αντίστασης .
            ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

     Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι η παραμονή του Αντιτορπιλικού (Α/Τ) «ΒΕΛΟΣ» Μουσείο Αντιδικτατορικού Αγώνα (Μ.Α.Α.) στον λιμένα Θεσσαλονίκης παρατείνετε έως το δεύτερο δεκαήμερο του Ιανουαρίου 2020.
     Η παράταση παραμονής του Α/Τ «ΒΕΛΟΣ» Μ.Α.Α στον λιμένα Θεσσαλονίκης οφείλεται στη σταθερή και αθρόα προσέλευση κοινού, σε αριθμό εκκρεμών αιτημάτων σχολείων για επίσκεψη στο Α/Τ «ΒΕΛΟΣ» Μ.Α.Α και κατόπιν αιτήματος της τοπικής κοινωνίας όπως εκφράζετε με αντίστοιχο αίτημα του Δήμου Θεσσαλονίκης.
     Μέχρι σήμερα έχουν επισκεφθεί το Α/Τ «ΒΕΛΟΣ» Μ.Α.Α συνολικά περισσότεροι από 77.000 επισκέπτες εκ των οποίων 40.000 σπουδαστές και μαθητές από 250 Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας.


Πλοίαρχος Μιχαήλ Λαμπίρης ΠΝ - 
Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΝ

ΣΧΟΛΙΟ: Το αρχικό αίτημα υποβλήθηκε από το Συμβούλιο της Κοινότητας Κύμης και όχι το Δημοτικό Συμβούλιο, έτσι για την σωστή ενημέρωση. Η ουσία όμως είναι να έρθει στην Κύμη το Α/Τ Βέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου