Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

Ακτοπλοϊκές Συνδέσεις

Αποτέλεσμα εικόνας για λιμανι κυμης χαρτης
   Αυτές τις μέρες συζητούνται οι επιδοτούμενες ακτοπλοϊκές συνδέσεις.Η Κύμη παλαιότερα είχε σύνδεση με τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και την Βόρεια Ελλάδα. Μια τέτοια σύνδεση   θα επηρεάσει θετικότατα , τόσο την τουριστική και εμπορική ανάπτυξη του Δήμου μας , αλλά και θα εξυπηρετεί και όλους εμάς , ως επιβάτες σε αντίστοιχα δρομολόγια και επομένως είναι πολύ θετική η προσπάθεια αυτή και μπράβο σε αυτούς τους αιρετούς που προωθούν το θέμα. 
Αίτημα μας πρέπει να είναι η ακτοπλοϊκή σύνδεση με οιαδήποτε ακτοπλοϊκή εταιρία , η οποία θα κρίνει ότι μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτά που ζητάμε , τόσο από πλευρά στόλου , όσο και από την επιδότηση και τα προσδοκώμενα εισιτήρια . 
Διαθέτουμε ένα από τα πλέον σύγχρονα λιμάνια, με πολλές δυνατότητες. Καιρός είναι να αξιοποιηθεί. 
Να γίνει μία ενημέρωση από τον κ Δήμαρχο , στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο και μέσω αυτού στους δημότες , για το τι ακριβώς έχει γίνει μέχρι σήμερα και σε τι στάδιο βρίσκεται το θέμα αυτό 
Να ζητήσουμε την συνδρομή όλων των εκπροσώπων της Κύμης στα κέντρα αποφάσεων, την Περιφέρεια και όποιον άλλον έχει την δυνατότητα επέμβασης , ώστε να πετύχομε τον στόχο μας .
Απαιτείται ενημέρωση. 

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου