Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Οικία Γεωργικόπουλου!

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, σύννεφο και υπαίθριες δραστηριότητες
  Είναι γνωστή στην Κύμη η ιστορία της σχολάζουσας διαθήκης της οικογένειας Γεωργικόπουλου. Δηλαδή η μη ύπαρξη διαθήκης και η ανάθεση σε ιδιώτες της διαχείρισης της περιουσίας της γνωστής οικογένειας.
  Μετά λοιπόν από τους ατυχείς χειρισμούς της προηγούμενης τοπικής αρχής, επανερχόμεθα με την ελπίδα ότι θα έχουμε κάποιο καλύτερο αποτέλεσμα.
   Υποβάλαμε λοιπόν το παρακάτω έγγραφο και υποσχόμεθα ότι θα κάνουμε ότι καλύτερο και ότι θα σας ενημερώνουμε ανάλογα με την εξέλιξη.
 
ΘΕΜΑ: Πρόταση για ακίνητο «Γεωργικόπουλου» στην Κύμη.
ΣΧΕΤ.:  Απόφαση 28/18031/04.11.2019/ Κοινότητας Κύμης.

1.      Όπως γνωρίζετε στην κεντρική πλατεία της Κύμης, υπάρχει το ακίνητο της οικογένειας «Γεωργικόπουλου», όπου λόγο «σχολάζουσας»  διαθήκης, όπως έχουμε ενημερωθεί από την προηγούμενη κοινοτική αρχή, έχει παραχωρηθεί σε προσωρινό διαχειριστή, μαζί με τα υπόλοιπα περιουσιακά στοιχεία.
2.    Η τότε Δημοτική Κοινότητα Κύμης είχε ενεργήσει προκειμένου να δοθεί η διαχείριση της περιουσίας στον Δήμο Κύμης  - Αλιβερίου, αλλά λόγο καθυστέρησης των απαιτουμένων ενεργειών από την Κοινότητα, η διαχείριση δόθηκε  σε ιδιώτη.
              3.      Με το σχετικό η Κοινότητα Κύμης αποφάσισε να ζητήσει από τον Δήμο να ενεργήσει ή να  μεταβιβάσει την ευθύνη των ενεργειών στην Κοινότητα Κύμης,    ώστε το κενό ακίνητο που καταστρέφεται της Κύμης να διατεθεί στον Δήμο προκειμένου να αξιοποιηθεί η ισόγειος αίθουσα ως χώρος εκδηλώσεων και ο πρώτος όροφος ως βιβλιοθήκη.
4.      Παρακαλούμε για τις ενέργειές σας  η την μεταβίβαση των ενεργειών, ώστε να πραγματοποιήσουμε τις δέουσες δράσεις.
                    
                                                                             Ο
                                                        Πρόεδρος της   Κοινότητας  Κύμης


                                                                        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου